Hemmen6 jan '16 07:08

6 januari | Ben Bot, Joep Bertrams en Thijs Zonneveld

Auteur: BNR Webredactie

Ben Bot, lobbyist, oud-diplomaat en oud-minister van Buitenlandse Zaken. Wat is zijn visie op de clash tussen Saoedi-Arabië en Iran?

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Moet Nederland bijvoorbeeld zijn ambassadeur terughalen uit Riyadh? Zeker nu Nederland sinds een aantal dagen voorzitter is van de EU, zou dat een mooi statement zijn. En met Bot ga ik praten over de invulling van het Nederlandse voorzitterschap, wat moet de ambitie van ons land zijn?

Joep Bertrams
De nieuwe Charlie Hebdo ligt sinds vanmorgen in de winkel. Morgen is het precies een jaar geleden dat de redactie van het blad in Parijs voor een deel werd uitgemoord. Hoe ziet de kritische cartoonwereld er sinds die dag uit? Te gast is tekenaar Joep Bertrams, en hij won de inktspotprijs met een tekening over de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo.

Thijs Zonneveld
In onze sportserie waarin we om half twaalf vooruitblikken op die heerlijke sportzomer die in het verschiet ligt: De Tour de France. Deze week wordt duidelijk of Tom Dumoulin gaat meedoen. Of kiest hij voor een optimale voorbereiding op de tijdrit van de Olympische Spelen? En wat wordt het voor Tour dit jaar? Straks is het alvast eventjes zomer hier bij BNR, en te gast is Thijs Zonneveld, oud-renner en publicist...

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Roelof Hemmen, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen