Hemmen27 mei '15 17:04Aangepast op 28 mei '15 23:54

28 mei | Pierre Audi, Martin Bosma en Ben Tiggelaar

Auteur: BNR Webredactie

Paul van Liempt ontvangt de voortrekker van de Nationale Opera, Pierre Audi.

Onder zijn leiding groeide het Holland Festival uit tot een festival van ongekende allure. Daarnaast trekt Audi al jaren de kar bij de Nationale Opera. Wat is de sleutel tot zijn succes?

Martin Bosma
Het boek was al omstreden nog ruim voor het uitkwam: Kamerlid voor de PVV Martin Bosma laat zich kritisch uit over het Zuid-Afrika van het ANC. Hoe heeft deze links-communistische terreurbeweging in ruim twintig jaar het land naar de knoppen geholpen? En kan dat in Nederland ook gebeuren? Bosma denkt van wel.

Grootste Poolexpeditie Ooit
Het moet de grootste Nederlandse poolexpeditie ooit worden. Ruim 120 wetenschappers, politici en andere belangstellenden vertrekken in september naar de Noordpool voor onderzoek. Initiatiefnemer is Bioloog Maarten Loonen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Tien jaar Ben Tiggelaar
Een betere manager worden, prioriteiten stellen of alles uit je personeel halen. Over alle vragen op het gebied van leiderschap werd de afgelopen jaren wel een boek geschreven, maar slechts één Nederlands boek blijft boven de massa uitstijgen. Deze week bestaat Dromen, Durven, Doen van Ben Tiggelaar tien jaar en dat wordt gevierd met een hernieuwde editie.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen