Hemmen23 jul '15 06:08Aangepast op 24 jul '15 10:18

23 juli | Nout Wellink

Auteur: BNR Webredactie

Voormalig directeur van DNB, Nout Wellink, is te gast bij Roelof Hemmen.

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

"Als het Griekse volk het pakket wat er nu op tafel ligt niet wil dragen, dan is een Grexit het enige alternatief. Als het parlement vanavond ‘ja’ zegt, dan komt er natuurlijk bepaalde wetgeving. Vervolgens moet die geïmplementeerd worden en daar ligt de crux", zegt Wellink.

Medische software
Drie partijen slaan de handen ineen om de ICT die wordt gebruikt bij het bestralen van kankerpatiënten te verbeteren. Dat kondigt het Centrum Wiskunde & Informatica aan op BNR. Zij gaan komende jaren onderzoek doen naar het verbeteren van de medische software en de instrumenten die worden gebruikt bij inwendige bestralingen. Jos Baeten, directeur van het Centrum Wetenschap & Informatica, het CWI .

Panel
Rusland dreigt met een boycot van Nederlandse bloemen, omdat ze vol zouden zitten met ongedierte. De officiële reden die de Russen geven voor het importverbod is het "enorme gevaar" dat het zou vormen voor de Russische economie en landbouw. Onzin, zegt LTO. Yves Gijrath, media-ondernemer en uitgever van LXRY, Josje Damsma, oprichtster van JO Cadeau en Yehudi Moszkowicz, oprichter van Moszkowicz Advocaten Utrecht over de bloemenzaak en andere brandende kwesties.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen