Hemmen8 jan '15 15:38Aangepast op 10 jan '15 15:57

Uitzending 9 januari | World Press Photo, Charlie Hebdo en Bram Bakker

Auteur: BNR Webredactie

Wat betekent de aanslag op Charlie Hebdo voor de fotojournalistiek? Lars Boering is sinds deze week directeur van World Press Photo, maar moest al na een paar dagen alle zeilen bijzetten. Over zijn eerste week en het laatste nieuws rondom fotojournalistiek is hij te gast.

Charlie Hebdo
Twee dagen na de aanslag op het Franse tijdschrift Charlie Abdo zijn er nog tal van vragen. Want wat betekent dit voor de onrust in de samenleving? En wat zijn de gevolgen voor de journalistiek? Maatschappijhistoricus Zihni Ozdil en hoofdredacteur van de Groene Amsterdammer Xandra Schutte komen langs.

Bedrijfshoroscoop
De meeste mensen doen het af als onzin, maar bedrijven geloven er steeds meer in. Astrologie is namelijk in opkomst in Nederland. Al meer dan honderd ondernemingen maken gebruik van bedrijfshoroscopen. Bedrijfsastroloog  Monique Leurink over het nut van het zakelijk nut van de sterren.

Bakker in het Theater
Hij is al bekend als psychiater, mental-coach, schrijver en columnist, maar het visitekaartje van Bram Bakker is nog niet af. Dit jaar volgt het  debuut als cabaretier, want: alles is geoorloofd om aandacht te vragen voor mensen met psychische klachten.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen