Hemmen5 mei '14 17:47Aangepast op 7 mei '14 09:49

Paul van Liempt 6 mei | HAK, Hans Halveert en Songfestival

Auteur: Jesper Bekkers

U moet de groenten van Hak hebben! Toch eten Nederlandse gezinnen maar eens per maand uit een potje van Hak. Waarom ze dat niet vaker doen en hoe dat te veranderen vraagt Paul van Liempt aan Timo Hoogenboom, algemeen directeur van Hak.

Anti-dieet
Een doorrookte journalist met extreem overgewicht en een gyrosverslaving, probeer die maar aan het lijnen te krijgen. Parool-journalist Hans van der Beek ging samen met lifestyle coach Ralph Moorman de uitdaging aan. Ze schreven het boek Hans Halveert. Op de Internationale Anti-Dieet Dag praat Paul van Liempt met Hans van der Beek en Ralph Moorman.

Douchen in je woonkamer
Een douche en wc in je eigen woonkamer. Als het aan caravanbouwer KIP ligt, heeft elke oudere straks een sanitaire unit in de woonkamer staan. Het bedrijf uit Hoogeveen slaat de vleugels verder uit naar andere sectoren. Is dit het gouden ei van caravanbouwer KIP? Te gast is Henk Gunnink, algemeen directeur van caravanbouwer KIP.

Songfestival
Het Eurovisie Songfestival begint vanavond. Het is aan Ilse de Lange en Waylon om Nederland te vertegenwoordigen, maar het songfestival is meer dan een liedjesparade. Met 180 miljoen kijkers is het dé plek om je als land te profileren. Paul van Liempt praat erover met Sietse Bakker. Hij is event supervisor van het Eurovisie Songfestival en is in Kopenhagen.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen