Hemmen16 okt '14 11:31Aangepast op 16 okt '14 16:15

Uitzending 16 oktober | Voorzitter FC Dordrecht Ad Heijsman, wietadvocaten en Reinder Rustema over Netflix

Auteur: BNR Webredactie

Roelof Hemmen presenteert deze week het programma van Paul van Liempt. Met vandaag: Het is de kleinste club van de Eredivisie, FC Dordrecht. Met een begroting van vier miljoen proberen ze dit seizoen te overleven in de Eredivisie.

Roelof Hemmen
Roelof Hemmen

Past een kleine traditieclub nog wel in het moderne voetbal dat draait om geld en ongebreidelde groei? Ad Heijsman, trots voorzitter van de Schapenkoppen uit Dordrecht.

Wietadvocaten
Het Nederlandse wietbeleid staat op losse schroeven. Twee wiettelers staan namelijk terecht in Groningen, maar zij vinden dat vervolging onredelijk is. Terwijl het verkopen en gebruiken van wiet gedoogd wordt, is het telen van de drug nog steeds strafbaar. En dat slaat volgens de aangeklaagden nergens op. De advocaten van de telers spreken op BNR.

Netflix
De Amerikaanse videodienst Netflix moest voor een revolutie zorgen in de Nederlandse televisiewereld. Gisteravond laat maakten ze hun laatste cijfers bekend. Heeft de dienst het kijkgedrag definitief veranderd? Reinder Rustema, docent nieuwe media aan de UvA.

BNR Paul van Liempt, dit keer met Roelof Hemmen, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen