Hemmen16 okt '14 18:01Aangepast op 17 okt '14 15:08

Uitzending 17 oktober | Paul de Grauwe, Loek Hermans en Zakendoen tijdens de Marathon

Auteur: BNR Webredactie

De macrocijfers in Duitsland vallen tegen, Griekenland wil breken met internationale kredietverstrekkers en de beurzen klappen in elkaar. De Eurozone vreest voor een nieuwe crisis. Hoe dichtbij is die? Een gesprek met de Belgische topeconoom Paul de Grauwe.

Loek Hermans
De Eerste Kamer doet ertoe. Maar is ook aan verandering toe. Senator Loek Hermans wil de Staten Generaal flink op de schop nemen. En dat in aanloop naar de Provinciale Verkiezingen die de samenstelling van de senaat bepaalt. Hoe ziet een senaat eruit die weer jaren meekan? Straks een gesprek met Loek Hermans van de VVD

Zakendoen tijdens de marathon
Netwerken in driedelig pak is uit, tegenwoordig doe je zaken tijdens het hardlopen. Dit weekend start de Amsterdamse Marathon, die inmiddels ook massaal wordt omarmd door bedrijven.

Politiek Panel
Kamerleden die met hun telefoon zitten te spelen, heen en weer lopen of met elkaar zitten te kletsen. Een bijeengeraapt zooitje terwijl er op dat moment iemand zijn speech staat te houden. Dat staat in een ingezonden stuk in het RD. Maar klopt het ook? Europarlementarier Bas Belder, Tweede Kamerlid Arnold Merkies en senator Elco Brinkman gaan in debat.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen