Hemmen22 aug '14 17:20Aangepast op 25 aug '14 13:28

Uitzending 25 augustus | Knoops, Emmy Awards en dijken

Auteur: Karin Backx

De verheerlijking van extreem geweld is velen een doorn in het oog, maar wat kun je er juridisch aan doen en is een aanscherping van de wet ook uitvoerbaar?

We praten erover met Geert-Jan Knoops, internationaal strafrecht advocaat.

Emmy Awards
Wordt het Breaking Bad of toch House of Cards. Vannacht worden voor de 66e keer de Emmy Awards uitgereikt. Constance van Amstel, mediajournalist van Metro en Spits, blikt voor ons vooruit.

Happy2Move
Met Happy2Move laten Elkan van der Reis en Alex Breedt kinderen met een beperking bewegen. Ze bieden naschoolse opvang aan en openen deze week hun tweede vestiging.

Sportpanel
Het sportweekend nemen we door met Thijs Slegers, sportjournalist en PSV-watcher voor Voetbal International, Jaap Stalenburg, oud-sportjournalist en woordvoerder schaatsploeg TVM en Arnoud Lips, van sportmarketingbureau Soccer ID.

Dijken
De komende decennia wordt er keihard aan de Nederlandse dijken gewerkt. Minister Schultz van Infrastructuur presenteert op Prinsjesdag haar Deltaprogramma. Eerder werd al bekend dat er vele miljarden aan investeringen nodig zijn. David van Raalten van advies- en ingenieursbureau Arcadis komt erover vertellen.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen