Hemmen27 mrt '14 09:50Aangepast op 28 mrt '14 00:25

Paul van Liempt 27 maart | ABN Amro MeesPierson, 50 Tinten Struis en Raad van Cultuur

Auteur: BNR Webredactie

Het aantal miljonairs in Nederland is ondanks de crisis redelijk stabiel gebleven. Toch kan private bank ABN Amro Mees Pierson niet helemaal tevreden zijn, want vermogensbeheer wordt steeds vaker zelf gedaan, en de concurrentie van online diensten en andere prijsvechters ligt op de loer. Hoe kunnen ze de concurrentie voorblijven? Jos ter Avest, algemeen directeur ABN Amro MeesPierson is te gast.

FMO
Ondernemers in ontwikkelingslanden kunnen een beroep doen op de Nederlandse Financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden, de FMO. En dat gebeurt steeds meer: vandaag werd bekend dat de FMO voor ruim 6,5 miljard euro heeft geïnvesteerd. Paul spreekt met de CEO van de FMO, Nanno Kleiterp.

Toekomst Publieke Omroep

Hoe moet de publieke omroep er in de toekomst uit zien? Dat vroeg ook staatssecretaris Dekker zich af. Hij vroeg de Raad voor Cultuur om een advies en die raad kwam eerder vanmorgen met haar bevindingen. Inge Brakman is voorzitter van de commissie die dit onderzoek voor de Raad voor Cultuur heeft gedaan.

Voetbaljungle

De voetballerij zit vol met opmerkelijke verhalen en prachtige anekdotes. Maar er zijn maar weinig mensen die toegang hebben tot dat soort verhalen. Edwin Struis is voetbaljournalist en  hij kent als geen ander de weg in de voetbalwereld. Morgen komt zijn boek hierover uit: vijftig tinten Struis.

Jonge Denkerspanel

Kunnen we nog wel zorgeloos aan de biefstuk? De Onderzoeksraad voor de Veiligheid kwam gisteren met een kritisch rapport over de vleessector. In het Jonge Denkerspanel: schrijver en communicatiespecialist Maurice Seleky, publicist Willem Jan Hilderink en  Maartje Meuwissen en zij heeft haar eigen publiciteitsbureau en is onderwijsconsultant

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen