Hemmen24 okt '14 15:23Aangepast op 27 okt '14 15:11

Uitzending 27 oktober | Cyber Security, Stresstest ECB en Casa Rosso

Auteur: BNR Webredactie

Echt flitsend klinkt het niet: "Kennis over cybersecurity"- maar het thema van de Alert-online campagne dekt wel de lading. Want ondanks de eindeloze stroom aan waarschuwingen, zijn wij ons nog niet voldoende bewust van de risico's die online zijn met zich mee kan brengen, blijkt uit onderzoek. Hoe wil de directeur van Cyber Security bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding hier verandering in brengen?

Stresstest
De uitslag van de stresstest van de ECB is binnen. Kunnen we onze borst natmaken? Oud-DNB bestuurder en hoogleraar monetaire economie Lex Hoogduin heeft de rapporten gelezen.

Casa Rosso
Zonder een bezoek aan de Casa Rosso is een bezoek aan de Amsterdamse Wallen niet compleet. Maar hoe gaat het er achter de deuren aan toe? Rob van Hulst schreef het boek; Casa Rosso, de verhalen en geheimen van het bekendste erotische theater ter wereld.

Sportpanel
Real Madrid- Barcelona, Manchester United- Chelsea en de finale van de teninismasters. Genoeg om over na te praten in het Sportpanel. Dat doen we met: sportief ondernemer Ben van der Burg, sportjournalist Ted van der Meer en Jan-Hermen de Bruijn, hoofdredacteur voetbalblad Elf Voetbal.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij
BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen