Hemmen5 jun '14 17:45Aangepast op 6 jun '14 15:22

Paul van Liempt 6 juni | Top Notch, Nacht van de Universiteit en de Mobiele Fabriek

Auteur: BNR Webredactie

Top Notch is in bijna twintig jaar tijd uitgegroeid tot een en succesvolle uitgeverij van muziek, boeken en films. Maar het ooit rebellerende label lijkt daarmee ook salonfähig geworden. Komt Top Notch nog terug of zijn ze hun wilde haren verloren? Te gast is oprichter Kees de Koning.

Nacht van de Universiteit
De Academie wordt deze nacht ter discussie gesteld! Over de vraag wat er mis is met onze universiteiten, maar vooral ook wat er beter kan, gaat vanavond de Nacht van de Universiteit in Amsterdam. In een programma dat de hele nacht gaat vullen spreken sleutelfiguren uit de wetenschap over de kwaliteit van onze universiteiten. Te gast is Ad Verbrugge, voorzitter van Beter Onderwijs Nederland en organisator van het evenement.

Tweede Kamerledenpanel
In het Tweede Kamerledenpanel deze week: Michiel van Nispen (SP), Roald van der Linde (VVD) en Linda Voortman (GroenLinks).

Mobiele Fabriek
Met een mini-fabriek ter grote van een zeecontainer puin weer veranderen in bouwstenen. Dat is het idee van Gerard Steijn. De ondernemer hoopt hiermee vooral in rampgebieden het verschil te kunnen maken. Hij heeft bewezen dat het idee werkt, al moet het proto-type nog worden gebouwd.Te gast is Gerard Steijn, oprichter van de Mobiele Fabriek.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen