Hemmen11 mrt '14 18:01Aangepast op 12 mrt '14 15:34

Paul van Liempt 12 maart | Fortino, Koninklijke Ten Cate en Dennis Heijn

Auteur: BNR Webredactie

Duco Sickinghe was jarenlang de topman van telecombedrijf Telenet. Maar een jaar geleden gooide hij het roer ineens om en richtte participatie-onderneming Fortino op. Maar helemaal loskomen van de telecombranche, dat kan hij niet; onlangs werd hij voorgedragen als commissaris bij KPN.

TEFAF Maastricht
Ze begonnen ooit in een schuur, maar leveren inmiddels aan 66 landen en hebben klanten als Beyonce, Patricia Kaas en Lionel Richie. Natuurlijk kunnen ze niet ontbreken op de grootste kunstbeurs ter wereld: TEFAF Maastricht. Morgen gaat het van start, vrijdag gaat het officieel open voor bezoekers. Annet van Egmond en William Brand van Bureau Egmond staan op 3 verschillende locaties.

Ten Cate

De militairen die naar Mali worden uitgezonden, gaan in een compleet nieuw uniform aan het werk. Het pak moet de soldaten een veel betere bescherming geven. Fabrikant van de nieuwe kleding is Koninklijke ten Cate en de CEO daarvan is Loek de Vries.

Economen

In het panel aandacht voor de laatste plooien die worden gladgestreken voor de bankenunie, de sterke euro en Oekraine. Te gast: Esther Mirjam Sent, Hoogleraar Economische Theorie en Economisch Beleid aan de Universiteit van Nijmegen, Han de Jong, hoofd econoom van Abnamro en Harald Benink, hoogleraar Banking en Finance aan de Universiteit van Tilburg.

Dennis Heijn

Hij was bijna de baas van Ajax, werkte ruim 17 jaar als manager bij Heineken en kreeg zijn eerste zakelijke tips van zijn vader en vermoorde Albert Heijn-topman Gerrit-Jan Heijn. Al die ervaringen en wijsheden schreef hij op in het boek: Je Kan Bomen Alleen Ontwijken Als Je Vaart Hebt, dat vanaf vandaag in de boekhandel ligt.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen