Hemmen24 dec '14 14:55Aangepast op 29 dec '14 15:47

Uitzending 29 december | Pieter Hofstra, De Beste Oudjaarsfeesten en Rena Netjes

Auteur: BNR Webredactie

Hij droomde ooit van een brug van Almere naar Amsterdam, was groot voorstander van de kilometerheffing en kwam 12 jaar lang op voor de automobilist in de Tweede Kamer. Nu vertegenwoordigt Pieter Hofstra de belangen van taxichauffeurs en goederenvervoerders namens het Koninklijk Nederlands Vervoer.

Oud& Nieuw
Nog maar 2 dagen en het is weer Oud & Nieuw. Maar hoe gaan we het dit jaar vieren? Met de voorzitter van de Top 100 DJ's Foundation, Roger Olivieira, bespreken we de laatste trends.

Egypte
Al een jaar lang houdt het Egyptische regime van president Sisi drie Al Jazeera journalisten vast. De drie, Mohammed Fahmy, Peter Greste en Baher Mohammed zijn tot zeven en tien jaar cel veroordeeld. Bij diverse Egyptische ambassades wereldwijd wordt straks om twaalf uur geprotesteerd tegen het vasthouden van de drie. Ook in Den Haag, initiatiefnemer is oud-BNR correspondent in Egypte, Rena Netjes, zelf bij verstek veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf.

Girlscene
Meidenwebsite Girlscene wordt steeds populairder. Vorige maand registreerde de website meer dan 2 miljoen unieke bezoekers. Waar is dit succes aan te danken?

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen