Hemmen11 mrt '13 08:41

Paul van Liempt | Bloeiende handel, window dressing en succesvol samenwonen

Auteur: BNR Webredactie

Klanten inspireren om de omzet te verhogen is leuk en aardig, maar je moet ze eerst de winkel in lokken. Henk Sterk van Intratuin komt vertellen hoe hij dat voor elkaar krijgt.

Intratuin
Henk Sterk, directeur van Intratuin, is vandaag te gast. Door klanten te inspireren probeert hij nog net wat meer violen over de toonbank te laten gaan. Toch moeten de klanten eerst de winkel ingelokt worden, en dat gaat niet vanzelf; ook als tuincentrum ontkom je er in deze tijd niet aan om de prijzen naar beneden bij te stellen.

Alternatieve restaurants
3D Window Dressing heeft er de afgelopen twee jaar projecten bijgekregen in onder meer New York. En vanuit Brussel wordt de Belgische en Franse markt bediend. Dion Pouw van 3D Window Dressing komt vertellen hoe hij die groeispurt heeft ervaren.

Sociaal akkoord
Dampende seks, huisregels en weekendjes weg. Het klinkt zo cliché, maar hierin schuilt hem wel het succes van samenwonen. Journalist en schrijver Onno Aerden, zelf ervaren samenwoner, heeft nu een boek geschreven waarin hij hoopt een formule uit de doeken doen waarmee samenwonen tot een groot romantisch succes wordt.

Verwende klagers
Mannen hebben een X- en een Y-chromosoom. Klinkt als een simpel gegeven, en dat was het ook, tot nu. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat een Y-chromosoom niet zomaar een Y-chromosoom hoeft te zijn - met alle gevolgen van dien.  Philip Dröge, wetenschapsjournalist en hoofdredacteur van Faqt.nl, weet er alles over...

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen