Hemmen1 jan '13 22:17Aangepast op 2 jan '13 08:55

BNR Paul van Liempt | Lingerie, trends en economen

Auteur: BNR Webredactie

Bodyfashionmerk L. ten Cate verkeerde in zijn bestaansgeschiedenis vaker op het randje van de afgrond, maar doet het juist in deze moeilijke tijd erg goed.

De ondergoedspecialist zet steeds meer merken in de markt, wil het aantal verkooppunten uitbreiden en zet nu ook voet in de Duitse markt. En dat terwijl veel andere bedrijven juist in deze tijd de hand liever op de knip houden. Directeur Jan van Nijendaal komt uitleggen hoe dat precies zit en waar de kansen in de retailsector zitten in crisistijd.

Het wordt het jaar van de Balansburger! In deze eerste uitzending van het programma in 2013 geven onze eigen trendwatchers Lieke en Richard Lamb een uitgebreide voorspelling over wat ons dit jaar te wachten staat. Blijven wij in de greep van de recessie of breken er betere tijden aan?

Eindeloos series kijken onder een dekentje op de bank. Grote kans dat u een paar dagen van de kerstvakantie zo hebt versleten. En als u dan eenmaal klaar bent met seizoen 4 van Madman en seizoen 2 van Borgen snakt u waarschijnlijk naar een nieuwe voorraad drama en comedie. Tosca Sel, entertainment journalist bij WTF.nl komt vertellen wat ons allemaal staat te wachten in het nieuwe jaar.

Het economenpanel buigt zich ook over het nieuwe jaar. En daar horen natuurlijk ook voornemens bij. Want iedereen wil het dit jaar natuurlijk beter doen dat in het oude jaar. Neem premier Rutte. Hij heeft in 2012 veel kritiek moeten incasseren. Na een flitsende formatie struikelde hij al een paar keer. Een veel gehoord verwijt is dat hij geen visie heeft. Hoe kan hij de economie dit jaar de goede kant op sturen? Dat bespreekt het panel.

Woensdag bestaat het panel uit:

- Peter Verhaar, oprichter van Alex Beleggersbank en columnist bij BNR en het FD.

- Pieter Gautier, hoogleraar macro-economie van de arbeidsmarkt  aan de VU.

- Robin Fransman, adjunct-directeur van het Holland Financial Centre en columnist bij Follow the Money.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen