Hemmen6 jan '13 23:40Aangepast op 7 jan '13 09:18

BNR Paul van Liempt | Alex Vermogensbeheer, Tante Bep en ruimtevaart

Auteur: Mijke Hurkx

Meer dan een miljard euro, dat is het bedrag dat Alex Vermogensbeheer nu onder zijn hoede heeft. Dat kwam door een grote groei het afgelopen jaar. Directeur Guido van Aubel vertelt erover bij BNR Paul van Liempt.

Paul van Liempt
Paul van Liempt

Alex Vermogensbeheer
Veel vermogensbeheerders hadden het lastig het afgelopen jaar, of gingen zelfs failliet. Zoals AFS Vermogensbeheer. Waarom groeide juist Alex Vermogensbeheer zo hard?

Tante Bep
Ook Tante Bep schuift aan in de studio. Het gaat niet over je favoriete tante, maar over een bedrijf dat eten van restaurants en traiteurs die normaal gesproken niet bij je thuis bezorgen, toch thuis aflevert.

Ruimtevaart
En 2013 wordt het jaar voor de ruimtevaart. Over de hele wereld staan mensen te popelen om weer de ruimte in te gaan. Planeetonderzoeker Sebastiaan de Vet zet de belangrijkste initiatieven op een rij.

Urban Management
Steden worden steeds belangrijker. Omdat er een trend is van mensen die naar de stad trekken, krijgen die plekken een steeds grotere rol in onze samenleving. De Hogeschool van Amsterdam speelt hier handig op in door vanaf september de master Urban Management aan te bieden.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen