Hemmen27 dec '12 22:40Aangepast op 28 dec '12 09:10

BNR Paul van Liempt | Advocatuur, Tassenmuseum en voetbaljaar

Auteur: Melvin Captein

De voorzitter van de Orde van Advocaten Jan Loorbach is vandaag Pauls gast van de dag. Met hem praat hij over de kwaliteit van de advocatuur en de rechtspraak.

Nog een half jaar, en dan geeft Loorbach het stokje over aan advocaat Walter Hendriksen en komt er een eind aan een lange carrière. Wat vindt hij dat hij in die periode bereikt heeft?

Geschiedenis Online Prijs
Bas Kromhout van het Historisch Nieuwsblad vertelt meer over de Geschiedenis Online Prijs. Die wordt uitgereikt aan de beste historische website van het afgelopen jaar

Tassenmuseum
Sigrid Ivo
, directrice en curator van Tassenmuseum Hendrikje, vertelt over haar succesvolle museum. Het afgelopen jaar bereikte het grootste tassenmuseum ter wereld een recordaantal bezoekers van bijna 83.000.

Griepeten
TV-kok René Pluijm vertelt ons in deze koude tijd alles wat we moeten weten over griepeten.

Panel
Lieke Smits
, voorzitter van Rood, Jarico Vos, voorzitter van de JOVD, Dennis Chafiâ, vice-voorzitter van de CDJA debatteren over iets wat Nederland massaal bezighoudt op het moment: vuurwerk.

Voetbaljaar
Met sportjournalist Jules van der Wardt neemt Paul het afgelopen voetbaljaar door. Wat waren de hoogte- en dieptepunten?

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij
BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen