Hemmen15 jan '13 16:44

Paul van Liempt | Toekomst van internet, economen en Arabieren

Auteur: BNR Webredactie

Social Media staan nog in de kinderschoenen. Internetpioniers Kees Zegers en Stef de Jong weten hoe het bedrijfsleven hiervan optimaal kan profiteren én hoe het internet de komende jaren zal veranderen.

Paul van Liempt
Paul van Liempt

Viviane Sassen
Is het kunst of is het mode? De foto's van Viviane Sassen hingen in een museum als MoMa, maar ook een ontwerper als Stella McCartney maakt gebruik van haar diensten. In Amsterdam is er nu een overzichtstentoonstelling van haar werk.

Duitse energie
Nederland moet intensiever samenwerken met Duitsland op het gebied van energie. Alleen op die manier kunnen we de energiepositie van ons land verbeteren. Dat vindt Max van den Berg, voorzitter van Energy Valley.

Talentenseizoen
X-factor, Everybody dance now en Bloed, zweet en tranen. Ook dit tv-seizoen wordt er weer volop ingezet op talentenjachten. Wtf-journalist Tosca Sel zet ze op een rijtje.

Economenpanel
Het economenpanel is ook deze woensdag scherp als altijd. Van Sylvester Eijffinger, Arnoud Boot en Eric Bartelsman hoort u waar de opvolger van Coen Teulings aan moet voldoen en welke koers het SCP moet varen.

Arabieren kijken
Als er één bevolkingsgroep is waar we het de afgelopen jaren flink over is gedebatteerd, geroepen, geschreven en gezegd dan zijn het de Arabieren. Maar klopt het beeld dat wij hier hebben van Arabieren eigenlijk wel? Hassnae Bouazza zocht het uit in het boek Arabieren kijken.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen