Hemmen18 jan '13 15:22Aangepast op 21 jan '13 00:48

Paul van Liempt | Beleggen, golfballen en grijze bouwers

Auteur: BNR Webredactie

Do it yourself! Op de eerste dag van de Personal Finance Week vertellen Peter Verhaar (oprichter Alex Beleggingsbank), Jaap van Duijn (belegger en econoom) en Janneke Willemse (hoofdredacteur Belegger.nl) hoe je je geld het beste kunt inzetten.

Paul van Liempt
Paul van Liempt

Biologische golfballen
Ze deden er vier jaar over, maar nu is hij er: 's werelds eerste officieel goedgekeurde biologische golfbal. Robert de Waal, directeur van Biogolf, vertelt hoe de van aardappels gemaakte golfbal de wereld moet veroveren.

Obama
Barack Obama wordt vandaag officieel geïnaugureerd voor zijn tweede ambtstermijn als president van de Verenigde Staten. Voor welke uitdagingen hij de komende vier jaar staat, hoort u van BNR's eigen kenners Jan Postma en Bernard Hammelburg.

Sportpanel
Over de klassieker Ajax - Feijenoord en uiteraard over het schaatsen praat BNR's sportpanel. Met daarin vandaag: John den Braber, Ben van der Burg en Pascal Kamperman.

Grijze Bouwers Club
Een club van gepensioneerde mannen uit de bouw steekt de handen nog altijd uit de mouwen. Oprichter Jan Steinvoort wil vooral jongeren aan het werk helpen in een sector die het nog altijd moeilijk heeft.

Op de eerste dag van de Personal Finance Week wordt BNR Paul van Liempt live uitgezonden vanaf het Eendrachtsplein in Rotterdam.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij
BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen