Hemmen30 sep '13 18:36

Paul van Liempt | Proefboringen naar schaliegas, de verdediging van Robert M. en het Britse congres

Auteur: BNR Webredactie

Frank de Boer is directeur van Cuadrilla Resources in Nederland, het bedrijf met de vergunningen voor proefboringen naar schaliegas. Maar aan die vergunning heeft hij nu niks, want minister Kamp van Economische Zaken wil eerst meer onderzoek doen. Hoe lang is de adem van Frank de Boer?

Horeca interieur
Ze veroverden de horeca van Amsterdam met hun eigentijdse en vernieuwende interieurontwerpen. Tommy Kleerekoper en Sanne Schenk oprichters van ontwerpbureau Tank vertellen hoe ze Amsterdam op de kaart hebben gezet met hun ruimtelijk ingedeelde horecagelegenheden. Nu is de rest van de wereld aan de beurt.

De verdediging van Robert M.
Documentairemakers Maria Mos en Meral Uslu volgende 1,5 jaar lang de advocaten die Robert M. bijstonden gedurende zijn proces. Het is het zwaarste project dat ooit zijn aangegaan. Het resultaat, de documentaire 'de Verdediging van Robert M.',  is vanavond te zien op Nederland2.

Juridische Vraag
Een teleurstellend bezoekje aan een specialist, gevolgd door een gepeperde factuur op de mat. De juridische vraag gaat over de rechten en plichten van consumenten bij verleende diensten.

Rondje Dijsselbloem
Wat levert het rondje van minister Dijsselbloem op? Vandaag in het journalistenpanel: Eric Smit, hoofdredacteur en medeoprichter van Follow the Money, Roy op 't Veld, adjunct-hoofdredacteur Financieele Dagblad en Lise Witteman, parlementair verslaggever

De reactie op de Britse Feniks
Tijdens het congres van Labour rees partijleider David Miliband als een feniks uit zijn as. Na zijn vlammende betoog kijkt Groot-Brittannië uit naar de reactie van conservatieve Britse premier David Cameron. Morgen gaat hij eerder dan gepland zijn subsidie-programma op hypotheken aankondigen tijdens zijn eigen congres. In het voorprogramma staat vandaag de Londense burgemeester Boris Johnson.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen