Hemmen5 mrt '13 17:15Aangepast op 6 mrt '13 17:03

Paul van Liempt | Funda, lentemode en het oranje-akkoord

Auteur: BNR Webredactie

Meer dan 260.000 woningen staan er nu te koop op Funda.nl. En het duurt het ook nog eens steeds langer voordat een huis verkocht raakt. De bekendste huizensite van het land ziet hoe de woningmarkt zich ontwikkelt, maar ook wat de invloed van de politiek daar op is. Te gast is directeur Joep Ketelaar.

Lentemode
Hakjes, flatjes, slippertjes, ballerina's en sandalen met of zonder sok. Het voorjaar is in aantocht, en dus is het de hoogste tijd om te kijken wat we wel en niet aankunnen. Styliste Chantal Bles vertelt waarin u zich deze lente kunt vertonen.

Misbruik
Slachtoffers van seksueel misbruik op jonge leeftijd kunnen met een nieuwe methode succesvol behandeld worden. Tot nu toe golden ze als een moeilijk te helpen groep. Ethy Dorrepaal en  Kathleen Thomaes promoveerden op deze nieuwe behandelmethode.

Linda de Mol
RTL komt aanstaande zaterdag met het nieuwe spelprogramma Weet Ik Veel? Gaat Linda de Mol ook hier weer goed mee scoren? De tv-avond op zaterdag wordt besproken met entertainmentjournalist Mark Koster.

Oranje-akkoord
In Den Haag werken ze nu koortsachtig aan het oranje-akkoord. Hoe dat akkoord er uit moet zien, hoort u van ons economenpanel, met daarnin: Harald Benink, Valentijn van Nieuwenhuijzen en Taco van Hoek.

Oermens
De sportschool is veel te saai en eentonig, dat vindt Stefan Merkestein. Als voormalig militair daagt hij zijn mensen uit om primitieve middelen te gebruiken om zich fit te voelen. Ze leven zich dan ook uit met autobanden, ringen, mokerhamers, touwen en bokszakken.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen