Hemmen23 jan '12 09:22

BNR Paul van Liempt | Afkicken, CDA en topondernemers

Auteur: Marjan van den Berg

Hoe een dagelijks ontbijtje van wodka en een lijntje coke leidde tot een succesvolle onderneming met een omzet van zo'n 15 miljoen euro. Vandaag ontvangt Paul van Liempt om 9.30 Don Schothorst, een succesvol reclameman die zwaar verslaafd raakte, afkickte en een verslavingsinstelling opende.

Don Schothorst was ooit de bedenker van de slogan 'Melk, de Witte Motor', voordat hij verslaafd raakte aan een heel ander wit goedje. Nu runt hij met succes zijn eigen verslavingsinstelling, Solutions, en wordt hij gezien als de de grondlegger van de particuliere verslavingszorg in Nederland.

Afkickkliniek Solutions richt zich vooral op het bedrijfsleven. Want volgens Schothorst zie je meer verslaafden in de boardroom dan onder de brug.

CDA
Het CDA heeft alweer een historisch congres achter de rug. De partij kiest voor het 'radicale midden', een breuk met het huidige kabinetsbeleid. Maar hoe gaan ze met hun nieuwe boodschap Nederland weer veroveren? Rien Fraanje, lid van het Strategisch Beraad vertelt dat om 10.15.

Topondernemers
Managementexpert Ben Tiggelaar, schrijver van de bestseller 'Dit wordt jouw jaar', onderzocht het geheim van 15 topondernemers. Hoe ondernemingen ook nu nog kunnen groeien, vertelt hij om 11.30.

Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00 op BNR.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen