Hemmen16 jan '13 17:12Aangepast op 18 jan '13 00:12

Paul van Liempt | Havenman, vastgoed en jonge denkers

Auteur: BNR Webredactie

Ard Jan Kooren is Havenman van het Jaar. En dat werd hij in het jaar dat de Rotterdamse haven een record draaide. In 25 jaar groeide zijn sleepbedrijf uit tot een grote speler in de haven. Genoeg reden voor een feestje dus. Maar hoe houd je die groei vast?

Paul van Liempt
Paul van Liempt

Outletcentre
Vastgoedontwikkelaar MAB Development is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Waarin Duitsland het relatief goed gaat op de vastgoedmarkt, zijn de markten in Nederland en Frankrijk lastig. Toch ziet het bedrijf ook in Nederland kansen. In Nederland wordt een nieuw outletcentre ontwikkelt. Een gesprek met directeur Jan Eijkemans.

Jonge Denkers
Jamila Aanzi, Aart van Veller en Yehudi Moszkowicz discussiëren vandaag in het jonge denkerspanel. Vanavond praat de Tweede Kamer over de oplopende jeugdwerkloosheid. Ideeën om die te bestrijden horen de parlementariërs alvast van onze jonge denkers.

Wereldveroveraar
Constant Tresfon bedacht ruim veertig jaar geleden hoe je een camera stabiel houdt op een schommelende boot. Nu is hij directeur van Egripment en brengt hij wereldwijd toebehoren voor professionele camera's aan de man.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen