Hemmen2 sep '13 17:59

Paul van Liempt | Sander Dekker, TV-Kok en Journalistenpanel

Auteur: BNR Webredactie

Na maanden onderhandelen is er nu een Onderwijsakkoord. Staatssecretaris Sander Dekker is te gast over de vraag hoe het akkoord het toptalent in ons land moet stimuleren.

Fietsen
Hij rookte heel wat, dronk veel en vrat nog meer. Totdat hij besloot het roer drastisch om te gooien. Thomas Braun besloot zijn leveren te beteren en begon met wielrennen. Over zijn tocht schreef hij de boeken Ga Toch Fietsen! en Blijven Genieten.

Estee Strooker
Estee Strooker won het tv-programma Masterchef op Net5, ze opende een eigen restaurant en ze verschijnt deze week als tv-kok op 24 Kitchen. En ze moet dit jaar nog 23 worden.

Geachte Hoofdredactie
Zijn we te politiek correct of juist te puberaal? Het is tijd voor onze rubriek Geachte Hoofdredactie, waarin hoofdredacteur Sjors Fröhlich de vragen van luisteraars beantwoordt. Heeft u ook een vraag? Stuur die dan naar geachtehoofdredactie@bnr.nl.

Journalistenpanel
De Tweede Kamer gaat na een reces van bijna twee maanden vandaag weer aan het werk. Vandaag in het journalistenpanel: Wilma Kieskamp (Trouw), Martine Wolzak (Financiële Dagblad) en Rob Goossens (Das Kapitaal).

Kamerleden werven
Drie nieuwe Kamerleden worden geinstalleerd. Hoe moeilijk is het voor partijen om de juiste mensen te vinden voor in de kamer? Te gast is Chris Aalberts, onderzoeker politieke communicatie.


Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij
BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen