Hemmen7 jun '13 17:53Aangepast op 10 jun '13 16:51

Paul van Liempt | Raymond Verheijen, Apple en innovatief breinonderzoek

Auteur: BNR Webredactie

Inspanningsfysioloog Raymond Verheijen adviseert clubs als Feijenoord en Manchester United en staat er niet om bekend zijn mening onder stoelen of banken te steken. Nu maakt hij internationaal furore met coachingsnetwerk World Football Academy.

De nieuwe snufjes van Apple
Het is een spannende dag voor Apple fanaten. Vandaag begint de de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple in San Francisco. Alle laatste ontwikkelingen en nieuwe snufjes zullen hier gepresenteerd worden. Heeft Apple zijn magische en innovatieve krachten nog? Een gesprek met Gonny van der Zwaag, oprichter van iCulture.

Uw brein wordt doorgeploegd
Wiro Niessen ontwikkelde software om afwijkingen in de hersenen sneller te signaleren. Wat dit gaat betekenen in de toekomst legt hij uit.

Geloven in onderzoek
Mensen met stress hechten meer belang aan wetenschap. Die conclusie trekken onderzoekers van de universiteit van Oxford. Philip Dröge, wetenschapsjournalist en hoofdredacteur van Faqt.nl, kent de wetenschap achter het onderzoek.

Sportpanel
Het sportweekend wordt besproken door Paul Verweel (hoogleraar bestuurs- en organisatiewetenschap), Robbert Reimering (sportcommentator- en presentator) en Ted van der Meer (sportcommentator)

Brazilianen willen echte huizen
Het gaat goed met Brazilië. Bijna alle Brazilianen hebben inmiddels een baan, maar veel nog geen eigen woning. Daarom ontwikkelde het nederlandse bedrijf Momentum Capital in Brazilië een compleet nieuwe woonwijk. Martijn van Rheenen van Momentum Capital is bij ons te gast.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen