Hemmen12 nov '13 17:38

Paul van Liempt | Ahoy, bierbrouwers en de FD Mediagroep

Auteur: BNR Webredactie

Ahoy voelt de hete adem van de Ziggo Dome in zijn nek. Het gaat de strijd aan en breidt komende jaren flink uit. Te gast is directeur Peter van der Veer.

Nederlandse Bierbrouwers
Een verhoging van de leeftijdsgrens naar 18 jaar en een verhoging van de accijnzen. Hoe staat de Nederlandse biermarkt ervoor, en wat brengt de toekomst. Cees-Jan Adema, directeur van de Nederlandse Brouwers, is te gast.

Politici op tv
olitici lijken vaak niet van de tv af te slaan. Een paar minuten aan tafel bij De Wereld Draait Door of Pauw en Witteman levert meer stemmen op dan een Kamerdebat. Maar hoe schadelijk is dat voor de democratie? Politiek commentator Max van Weezel schreef daar over het boek: 'op tv, of roemloos ten onder.

Quote 500
Het tijdschriftenschap blinkt weer van het goud: de Quote 500 2013 is uit. Alle opmerkelijke binnenkomers en verliezers en het inkomen van de sterren bespreekt entertainmentjournalist Mark Koster.

Economenpanel
Klaas Knot van de Nederlandsche Bank heeft het gevoel al langer, maar morgen weten we zeker of de recessie in ons land eindelijk voorbij is. Zou een einde van de recessie het begin van een economisch feestje kunnen zijn? Het economenpanel blikt alvast vooruit.

FD Mediagroep
Kranten blijven worstelen met oplagecijfers om hun hoofd boven water te houden. Toch is het Financieel Dagblad een positieve uitzondering, maar hoe houdt de nieuwe directeur dat in stand? De nieuwe directeur Eugenie van Wiechen van de FD Mediagroep komt langs.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen