Hemmen21 okt '13 17:49Aangepast op 22 okt '13 07:14

Paul van Liempt met Ruud Hendriks | Hotel De l'Europe, Dansen met Klanten en Meisjes

Auteur: BNR Webredactie

In de wereld van de 5-sterrenhotels in Amsterdam lijkt de crisis afwezig. Meerdere luxe hotels zagen de afgelopen jaren met succes het levenslicht. Maar ook de oude garde zit niet stil. Hotel De l'Europe draait na een ingrijpende verbouwing nu een paar van de beste jaren in haar lange geschiedenis. En het werd onlangs door een internationale vakjury uitgeroepen tot beste hotel van Europa. Te gast is managing director Tom Krooswijk.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Dansen met klanten
Het gaat niet goed met de retail. De afgelopen tien maanden zijn meer winkels failliet gegaan dan in heel 2012. Hoe krijg je je winkelpersoneel in beweging? Ad van Beek, auteur van het boek Ik wil meer omzet vertelt hoe je contact moet maken met de klant. Klanten willen juist meer beleving ondergaan in de winkel, anders gaan ze wel naar een webshop.

Meisjes
Klopt het beeld dat media over meisjes schetsen? Wat houdt pubermeisjes echt bezig. In het boek 'Meisjes kijken, of meisjescultuur in de spiegel', legt Linda Duits uit welke raadsels er rond meisjes bestaan.

Nokia
Nokia presenteert vandaag tal van nieuwe producten tijdens het Nokia World-evenement in Abu Dhabi. Zien we hier de zwanenzang van de voorheen zo dominante Finse fabrikant? Wouter van Noort, techjournalist bij Elsevier, geeft de duiding.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen