Hemmen30 dec '11 09:13

BNR Paul van Liempt | Minder massa, meer diepte en betere sound

Auteur: Thijs Baas

"In 2012 ga ik gezonder leven en afvallen": een voornemen dat hoog op de goede voornemenslijstjes staat.

Te gast in BNR Paul van Liempt is Marianne Baars, CEO van afslankbedrijf NewFysic, met 16 vestigingen in Nederland. Zij verdient geld aan jóuw goede voornemens en komt vertellen hoe zij dat doet, ook in economisch slechte tijden.

3D
Philips liep ooit voorop in de techniek voor 3D-tv kijken zonder bril, tot het bedrijf de stekker uit de afdeling trok. Oud-Philipswerknemers Maarten Tobias en Jan van der Horst zagen wél toekomst in de techniek en richten het bedrijf Dimenco op.

Trends voor 2012
Blijven wij in de greep van de recessie of breken er betere tijden voor ons aan? Over de trends voor 2012 praat Paul van Liempt met hét trendwatchers-duo van Nederland: Lieke en Richard Lamb. Iedere vrijdag geven zij op BNR hun trendsverwachting.

Auto-update
Autofabrikant Seat zet in op ultieme geluidsbeleving in de auto en schakelde daarvoor top-dj Armin van Buuren in. En zo zag de Seat Leon FR Armin Limited Edition het levenslicht. Meindert Schut van de BNR Nationale Autoshow mocht in deze exclusieve auto rijden.

Kamerledenpanel
Ondanks waarschuwingen van veel economen gaat het kabinet nog flink snijden in de uitgaven. Het Kamerledenpanel, met vandaag Liesbeth van Tongeren van GroenLinks, Tanja Jadnanansing van de PvdA en Jack Biskop van het CDA, komt erover praten.

BNR Paul van Liempt is iedere werkdag van 09.30 tot 12.00 uur live te beluisteren.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen