Hemmen11 mrt '11 10:00

E-book voor dummies

Auteur: Thijs Baas

Peter de Ruiter is eigenaar van Pixel Perfect. Hij bracht het krasboek op de markt. In On the Move bespreekt hij de voor- en nadelen van de e-reader.

Met de Boekenweek voor de boeg is het opmerkelijk dat deze nog altijd draait om de verkoop van het papieren boek. Als tussenvormkomt per 15 maart het krasboek op de markt. Je koopt het boek in de winkel, krast het schrapplaatje open, tikt de code in en download het.

CNV-voorzitter Jaap Smit is de eerste gast van Paul van Liempt. Hij bespreekt onder meer de hervormingen waar de vakbonden en de werkgevers voor staan nu de economische crisis het huidige pensioenstelsel flink onder druk is komen te staan. Het panel van Kamerleden bestaat vandaag uit Marieke van der Werf (CDA), Harry van Bommel (SP) en Han ten Broeke (VVD). Ook zij ontkomen niet aan Libië als gespreksonderwerp. ook de misstanden bij de Koninklijke Marine in Den Helder komt aan de orde, gekoppeld aan de wankele positei van minister van Defensie Hans Hillen (CDA).

BNR's 'huissnob' Yvo van Regteren Altena neemt de luisteraar mee op een 'trip down memory-lane' over de ontwikkeling van het (maat)pak.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen