Hemmen28 nov '12 09:13

BNR Paul van Liempt | Vastgoed, SBS Shownieuws & goedkope software

Auteur: BNR Webredactie

Het gaat de vastgoedwereld niet voor de wind, maar dat betekent niet dat er geen kansen zijn. Te gast bij Paul van Liempt is woensdag oprichter Paul Geertman van Aedes Real Estate.

Het bedrijf heeft deze herfst het Andaz by Hyatt-hotel geopend in een oude bibiotheek aan de Prinsengracht. En Paul Geertman zit vol nieuwe plannen. Hij komt praten over hoe je in crisistijd succesvol onderneemt in de vastgoedwereld.

We kennen in Nederland nieuwssites en we kennen opiniesites. We kennen zelfs opiniërende nieuwsites. Toch hebben we binnenkort nóg een nieuwe website die opinie en nieuws combineert: The Post Online. Oprichters Bert Brussen en Mark Koster komen uitgebreid vertellen wat er nou zo nieuws is aan hun site.

Verder:

Voor de goedkoopste software moet je niet in India zijn, maar in ons eigen land. Wie geld wil besparen door goedkope software-ontwikkelaars in India of Bangladesh te schakelen is gek genoeg een dief van zijn eigen portemonnee. Uitwijken naar lagelonenlanden is niet langer nodig. Dankzij een Brabantse uitvinding kan software in Nederland veel goedkoper worden gemaakt. Te gast is Maarten van Alphen, marketing manager van Verum Software Technologies uit Waalre.

Het gaat nog steeds niet goed met de kijkcijfers van SBS. Het is het bedrijf er dan ook veel aan gelegen om Nederland in 2013 terug te lokken naar de zender. Er worden miljoenen in geïnvesteerd. En vandaag wordt de nieuwe programmering gepresenteerd die ons allemaal weer moet verleiden naar SBS te kijken. In de studio is Koos van Plateringen van SBS Shownieuws.

En:

Het economenpanel met Esther Mirjam Sent (hoogleraar Economische Theorie en Economisch Beleid aan de Radboud Universiteit Nijmegen), Harald Benink (hoogleraar Banking & Finance aan de Universiteit van Tilburg) & Rens van Tilburg, onderzoeker bij  Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen.

Dit alles en natuurlijk ook Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen