Hemmen5 apr '12 08:54

BNR Paul van Liempt | Youp van 't Hek, Tuvalumedia en voetbal

Auteur: Harmen Simon Teunis

Youp van 't Hek is cultural professor aan de TU Delft. En samen met een select groepje van 20 studenten werkt hij in twee maanden tijd aan een 'onmogelijk kunstwerk'.

Van 't Hek is nu halverwege met zijn project en licht bij Paul van Liempt een tipje van de sluier op. Dat doet hij ook over zijn allernieuwste show, waarmee hij in september weer op de planken staat. En we kennen hem natuurlijk ook als de messcherpe columnist van de NRC, een ideale gast dus om ook de actualiteit mee te bespreken.

Verder
Tuvalumedia gaat Europees. Met televisieprogramma's als 'Bij ons in de PC', 'DNA onbekend' en 'Ali B op volle toeren' scoort Tuvalu Media hoge ogen in eigen land maar sinds kort ook in het buitenland. Op de televisiebeurs in Cannes werd het format 'Ali B op volle toeren' aan maar liefst acht landen verkocht. Paul van Liempt praat erover met één van de oprichters van Tuvalu Media, Taco Zimmerman.

Alle nationale en Europese voetbalcompetities bevinden zich in de beslissende fase. Maar waar in het ene land nog maar twee clubs voor de titel vechten, is de strijd in het andere land nog een stuk spannender. Wat het financiële beleid van de clubs hiermee te maken heeft, bespreekt Van Liempt met Jos Smulders, sportmarketing expert bij Sportstrategie.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen