Hemmen4 jul '13 17:44Aangepast op 5 jul '13 09:05

Paul van Liempt | Dennis Karpes, Cocktails en Opstap met een zedendelinquent

Auteur: BNR Webredactie

Kan je de wereld verbeteren met een schep? Volgens Dennis Karpes is het mogelijk. En met zijn cv ben je geneigd hem te geloven: zo werd hij door het World Economic Forum gekozen tot Young Global Leader en kreeg hij op vijf continenten miljoenen mensen aan het dansen met Dance4Life. Zijn nieuwste project heet JustDiggit.

Cocktails
Moeiteloos een mojito maken of weten welke ingrediënten er in een tom collins zitten. Bartenders en cocktailshakers met ambitie kunnen vanaf volgende week terecht bij de European Bartender School Amsterdam om het vak te leren.

De Reclassering is op zoek naar vrijwilligers om zedendelinquenten te begeleiden. Directeur Sjef van Gennip vertelt wie hij zoekt en waarom. Reclassering hoopt met deze begeleiding de kans op terugval te verkleinen.

Tweede kamerledenpanel
Bezuinigen, bezuinigen en toch nog een paar miljard extra bezuinigen. Het eerste parlementaire jaar van Rutte II zit erop. Net voor het einde strandde het overleg met D66 en GroenLinks. Kamerleden van de VVD, SP en 50+ buigen zich over de evaluatie.

Voorzitter CNV Jongeren
Na drie jaar aan het roer van CNV Jongeren te hebben gestaan, voelt IJmert Muilwijk zich klaar voor het ondernemerschap. Wat heeft hij namens de jongerentak van de christelijke vakbeweging voor stempel kunnen drukken? En hoe gaat hij zonnepanelen aan de man brengen?

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen