Hemmen15 aug '12 09:02

BNR Harmke Pijpers | Afkicken, aflikken en aftikken

Auteur: Thijs Baas

Richard van den Ende en Patricia Zegwaard zijn vandaag te gast.  Zij zijn oprichters en eigenaren van de afkcickkliniek ReadyForChange.

Harmke Pijpers
Harmke Pijpers

Het duo startte een nieuwe manier om depressie te behandelen. En met verslaafden hebben ze naar eigen zeggen een slagingspercentage van bijna 70%.
Ondertussen wordt er volop bezuinigd op de geestelijke gezondheidzorg. Wat merken zij ervan en hoe gaan ze er mee om? Die vragen gaan ze allemaal beantwoorden vanaf half 10.

IJs
Niks vanille- of aardbeienijs, maar bierijs, grappa-perenijs of een citroen-proseccosorbet! IJs met alcohol is deze zomer helemaal hot. Eigenzinnige ijsmakers als Frozen Dutch tillen ijs-eten hiermee naar een hoger plan. Reggy Gunn, mede-oprichter van Frozen Dutch, komt erover vertellen.

Hoed
Stemmig grijs, een kleurrijke tooi of simpel zwart: een goede hoed past elke gelegenheid. Truus Stuiver is eigenaar van hoeden-speciaalzaak Cappello in Nijmegen en draagt er onder andere zorg voor dat verschillende dames met Prinsjesdag goed getooid gaan.

Shownieuws
SBS Shownieuws krijgt een volledige make-over. De omroep vindt dat het programma meer ballen moet krijgen. Vier nieuwe gezichten, onder wie Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland, gaan het vernieuwde programma dragen. Tosca Sel, entertainment-deskundige van online tabloid wtf.nl, weet er alles vanaf.

Eco-panel
Het economenpanel bestaat vandaag uit Harald Benink, Hoogleraar Banking en Finance aan de Universiteit van Tilburg, Liesbeth Noordergraaf, docent aan Erasmus School of Economics van de EUR en onderzoeker aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur in Den Haag en Sylvester Eijffinger, hoogleraar Financiele Economie aan de Universiteit van Tilburg.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen