Hemmen4 jun '13 17:03

Paul van Liempt | Icedôme, hypotheekrenteaftrek en Oranje

Auteur: BNR Webredactie

Nadat de wedstrijd gespeeld leek, volgde alsnog een verlenging. Te gast is Folkert Buiter, de man achter de Icedôme in Almere, over de soap rond de Hollandse schaatstempels.

Hypotheekrenteaftrek
Het CBS heeft onderzocht hoe groot het draagvlak voor de hypotheekrenteaftrek nog is in Nederland. In de studio direct de reactie van Ger Hukker, direct van de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Jong Oranje
In Israël begint donderdag het EK onder 21. Oranje wordt hoog ingeschat. Zien we hier de toekomstige sterren van Oranje? Theo Reitsma geeft zijn analyse.

Series
Met de overstap van Toine van Peperstraten naar EredivisieLive en een nieuw programma voor Humberto Tan, lijkt het transferseizoen in de tv-wereld van start. Over het nieuws voor en achter de schermen praat Paul met Koos van Plateringen, entertainmentjournalist bij SBS Shownieuws.

Economenpanel
Managers die voor bedrijven de inkoop doen, zijn in Spanje een stuk positiever geworden. De inkoopmanagersindex van mei kwam flink hoger uit dan in april. Ziet ons economenpanel hierin een lichtpuntje? Te gast zijn Ewald Engelen (UvA), Robin Fransman (Holland Financial Centre) en Valentijn van Nieuwenhuijzen (ING).

Taste of Amsterdam
Alle toprestaurants van Amsterdam en omgeving verzamelen zich de komende dagen in het Amstelpark. Daar vindt Taste of Amsterdam plaats, dat in 5 jaar tijd is uitgegroeid tot één van de grootste culinaire evenementen van het land. Organisator Henk Jan Kakebeen kijkt al verder dan Amsterdam.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen