Hemmen30 mei '13 17:57Aangepast op 30 mei '13 22:55

BNR Paul van Liempt | Bouwdag, groentefriet en Achilles '29

Auteur: BNR Webredactie

Het is vrijdag BNR Bouwdag. Hoe krijgen we de bouwsector weer aan de gang? In het bouwpanel zitten: Raymond Knops (CDA), Hennes de Ridder (TU Delft) en Barend van Kessel (Van Kessel Wegen).

Groente-friet
Alle ouders herkennen het probleem van groente eten bij kinderen. Dit vraagt vaak om veel geduld. Marc van Hulst denkt met groente-friet dé oplossing in handen te hebben.

China
Zijn de wonderjaren van China voorbij of is dit juist het moment om zaken te doen in China? Over de veranderingen in het ondernemersklimaat in China is Wim Eeuwes, algemeen directeur van EWD-Compass, te gast. Hij brengt Nederlandse ondernemers in contact met Chinese fabrieken.

Hotelrestaurants
Hotelrestaurants hebben vaak een treurig interieur en een magere kaart. Over het imago van het hotelrestaurant praat ik met René Pluijm, eetgewoonteverbetaar en tv-kok.

Brussel
Is Brussel te dwingend met zijn begrotingsregels? In het Tweede Kamerledenpanel zitten Mona Keijzer (CDA), Roald van der Linde (VVD) en Vera Bergkamp (D66).

Achilles '29
Sinds Achilles '29 bekendmaakte over te stappen naar de Jupiler League, staan sponsors te springen om de club uit Groesbeek. Dat zegt voorzitter Harrie Derks. Maar weet hij deze sponsors ook te binden?

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen