Hemmen19 nov '12 08:57Aangepast op 19 nov '12 09:29

BNR Paul van Liempt | Christie's, spinningles en bubbels

Auteur: Mijke Hurkx

Geen crisis voor veilinghuis Christie's. Integendeel, ze zijn bezig met hun beste jaar ooit. Wie zijn die kopers en hoe weet 's werelds grootste veilinghuis ze ook in de toekomst te boeien? Jop Ubbens, de directeur van Christie's Amsterdam, is te gast.

Tijdens de spinningles een tocht door de Franse bergen maken. Het kan tegenwoordig, dankzij virtual sports. Boegbeeld Evert van der Zee, virtueel spinningcoach, is te gast en legt uit hoe het werkt.

De mogelijkheden om jezelf te verbeteren als mens lijken oneindig. Na botox, siliconen en betablokkers behoren nu zelfs hersenoperaties om je stemming te verbeteren tot  de mogelijkheden. Maar zitten mensen daar wel op te wachten? Dat bespreekt Paul van Liempt met Mirjam Schuijff en Frans Brom van het Rathenau Instituut.

Een echte snob houdt wel van een bubbeltje op zijn tijd, zo ook BNR's huissnob Yvo van Regteren Altena, lifestyle-journalist voor onder andere NRC Handelsblad en Quote. Deze week wordt hij op zijn wenken bediend met maar liefst twee bijzondere limited editions.

Dit alles en natuurlijk ook Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen