Hemmen12 nov '12 08:36Aangepast op 12 nov '12 08:57

BNR Paul van Liempt | Pensioen, pensioen, pensioen

Auteur: BNR Webredactie

Ook de ondernemende mens gaat ooit met pensioen. Maar hoe zit de oude dag er in 2040 uit? Bijt de pensionado op een houtje of zit hij aan de paella in Marbella?

Het is BNR pensioendag dus begint Paul van Liempt met drie wetenschappers die allemaal iets van de toekomst weten: Jan Hoeijmakers, hoogleraar moleculaire genetica aan de Erasmus Universiteit, Erwin van Lun, futurist en trendwatcher en Theo Kocken, hoogleraar Risk Management aan de Vrij Universiteit.

Andy van der Meyde
Ook Thijs Slegers schuift aan. Hij schreef de biografie over voetballer Andy van der Meyde. De carrière van deze oud-Ajacied had ernstig te lijden onder drank, drugs en seks.

Duurzaam ontwikkelen
Veel bedrijven willen zich wel duurzaam ontwikkelen, maar weten niet op welke manier. Of ze hebben er geen geld voor. Dirk Hoorn en Maarten Meijnen springen met hun investeringsmaatschappij in dat gat. Ze begonnen vijftien maanden geleden met het miljoenenfonds Convent Capital.

Future Leaders Event
Om half twaalf heeft Paul van Liempt twee young potentials te gast. Zij hebben het Future Leaders Event gewonnen met hun business case en die komen ze toelichten.

Dit alles en natuurlijk ook Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen