Hemmen13 dec '11 09:13

BNR Paul van Liempt | Michelinsterren en simpele telefoons

Auteur: BNR Webredactie

Ricardo van Ede was op zijn 21e de jongste chefkok ooit in Nederland die een Michelinster kreeg. Hij is nu eigenaar van restaurant Neva, in de Hermitage in Amsterdam, en heeft net zijn eigen kookboek uit.

Van Ede is vanaf half 10 te gast bij BNR Paul van Liempt. Onlangs verscheen zijn boek "Ricardo, de topchef die op zijn 21e een michelinster kreeg". Een ideaal moment dus om alvast inspiratie op te doen voor de feestdagen.

Verder praat Paul van Liempt om 10.00u met de hoofdredacteuren Marie Nanette Schaepman en Leon Verdonschot van Park, de nieuwste verschijning op de Nederlandse bladenmarkt. Denk Vanity Fair, maar dan met een Hollandse twist.

Om 10.15u praten we over een telefoon waarmee je alleen mee kunt bellen. Niets minder, maar vooral niets meer. Dat is de John's Phone. Geen hopeloos verouderd en gedateerd type telefoon, maar een mobieltje dat nu een jaar op de markt is. En de simpele telefoon wordt inmiddels wereldwijd verkocht en gebruikt,

In het journalistenpanel worden de laatste cijfers van het CPB besproken. Zijn bezuinigingen onvermijdelijk en wat kunnen we dan van de PVV verwachten?

Gerelateerde artikelen