Hemmen14 mei '12 09:04Aangepast op 14 mei '12 10:00

BNR Paul van Liempt | Van Haersma Buma, Apple-gedoe en NAC-boek

Auteur: Thijs Baas

Sybrand van Haersma Buma lijkt de gedoodverfde nieuwe lijsttrekker van het CDA als we de peilingen mogen geloven.

En zo goed als het met hem zelf gaat in de peilingen, zo slecht gaat het met het CDA. Waarom de partij hem moet aanstellen om dat te veranderen, is één van de zaken die aan de orde zullen komen in het gesprek dat BNR Paul van Liempt met hem heeft.

Apple-geklungel
Een kapot iPhone-scherm of geen muziek meer uit je iPod, we klungelen wat aan met Apple-producten. Het Nederlandse bedrijf Repod is gespecialiseerd in het repareren van kapotte Apple-producten. Eigenaren Patrick Gilling en Theo van den Beld zijn te gast.

NAC-boek
Trots op hun prijzenkast kunnen ze bijna niet zijn, de supporters van de 100-jarige voetbalclub NAC. Want prijzen wint de club uit Breda niet of nauwelijks. Maar noem het begrip ' het avondje NAC' en de fans uit het zuiden zijn beretrots. NAC-supporter in hart en nieren Sjoerd Mossou schreef er een boek over.

Lifestyle-goeroe en BNR's huissnob Yvo van Regteren Altena wil voor geen goud met het plebs tegelijk op vakantie. Hij laat het hoogseizoen links liggen, en vliegt nu vast uit. In een bijdrage van Hester van Dijk

Het sportpanel bestaat vandaag uit Robbert Reimering, sportcommentator en -presentator, Arnoud Lips, van sportmarketingburau Soccer ID en Paul Verweel, hoogleraar bestuurs- en organisatiewetenschap.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen