Hemmen10 mei '12 09:17

Amsterdam RAI, online cadeaubonnen en vakantie

Auteur: Pieter van den Akker

De crisis laat op veel plekken z'n wonden na. Maar niet overal, weet directeur Hans Bakker van Amsterdam RAI. Hij is donderdag te gast in BNR Paul van Liempt.

De bedrijfsevenementen bij Amsterdam RAI zijn weliswaar afgenomen, maar daar hebben ze tijdig op ingespeeld. Het is nu zelfs zo druk dat ze moeite hebben om de verbouwingen te plannen, want er wordt weer uitgebreid. Over ondernemen en groeien in lastige tijden praat BNR's Paul van Liempt met Hans Bakker.

Verder:

- Een online dienst voor cadeaubonnen, de Wrapp. Met deze nieuwe applicatie wil de Zweedse internetondernemer Hjalmar Winbladh de wereldwijde cadeaumarkt gaan veroveren. Volgende maand gaat de Wrapp live in Nederland. Mariolein van der Plas, verantwoordelijk voor de lancering in Nederland, komt erover praten.

- 3,7 miljard euro, dat hebben de affaires bij de woningbouwcorporaties inmiddels gekost, stelt corporatiebestuurder Gerrit Teunis. Hij komt uitleggen waar de problemen precies liggen.

En:

Kinderen bepalen de koers en de Raad van Commissarissen heeft een gemiddelde leeftijd van 13 jaar. Het gaat hierbij om het bedrijf Eisvrij, dat vakanties en buitenschoolse opvang organiseert voor de jeugd. Te gast is commercieel directeur Jos Verveen.

Plus:

De economische ramingen voor de EU worden morgen gepresenteerd. Welke gevolgen die gaan hebben voor onze verkiezingen van september, bespreekt Paul van Liempt met onze eigen cijferdokter Jurriaan Pröpper.

Europa dreigt alweer langzaam uit elkaar te vallen. Het Jonge Denkerspanel buigt zich over de vraag hoe houdbaar het project Europa nog is.

BNR Paul van Liempt is iedere werkdag te horen tussen 09.30 en 12 uur.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen