Hemmen13 dec '12 05:57Aangepast op 13 dec '12 09:17

BNR Paul van Liempt | Frits Bolkestein, Schoevers en masterstudenten

Auteur: BNR Webredactie

Joyce Steenveld is algemeen directeur van Schroevers. Een instituut in Nederland, bekend vanwege de secretaresse-opleiding. Ze vieren dit jaar alweer hun 100-jarig bestaan. Hoe ziet Schroevers 2.0 eruit? Dat gaat Paul van Liempt aan haar vragen.

Om kwart over tien is Frits Bolkestein te gast. Terwijl de regering voorzichtig tegen Van Rompuy aan begint te schuren, gooit de VVD coryfee zijn kont tegen de krib. Minder Europa is het advies!

Panel
Het aantal inschrijvingen voor masteropleidingen aan de universiteit is sterk toegenomen. Daarentegen is het aantal nieuwe inschrijvingen voor bacheloropleidingen gelijk gebleven. Dat meldt de VSNU, de vereniging van universiteiten. Paul van Liempt gaat er over praten met het jonge denkerspanel, bestaande uit Jip Samhoud, ondernemer, Aart van Veller, duurzaam ondernemer en Bernd Damme, ondernemer.

Medisch personeel
Het Turkse bedrijf Alvimedica ontwikkelt en verkoopt cardiologische apparatuur en wil daarmee de wereld veroveren vanuit Drenthe. Het bedrijf opende onlangs een vestiging in Assen.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen