Hemmen29 okt '12 09:06

BNR Ruud Hendriks | Beursvloer, war room en wachtkamer

Auteur: Thijs Baas

Het Amerikaanse bedrijf ServiceNow ging niet naar de beurs voor het geld, maar voor de aandacht. De beursgang deze zomer, als eerste techbedrijf na Facebook, was succesvoller dan die van zijn voorgangers.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Hoe hebben ze dat geflikt? De Nederlandse CEO van ServiceNow, Frank Slootman, doet bij Ruud Hendriks het grote geheim uit de doeken.

President Obama en zijn Republikeinse uitdager Romney gaan hun laatste week van campagne in. Hoe kunnen zij op de valreep de zwevende kiezer nog binnenboord halen? Ruud Hendriks praat erover met Bertine Moenaff, van het blog The WarRoom op De Jaap.nl.

Bij de app 'Moet ik naar de dokter' kun je met je klachten terecht, waarna u hoort of het nodig is om naar de dokter te gaan of niet. De app is een initiatief van de huisartsenpost Apeldoorn, om het aantal zorgvragen terug te dringen. Het is de eerste medische app met een CE-keurmerk. Gert-Jo van Doornik vertelt.

Ook ruim baan voor BNR's lifestyle-goeroe en huissnob Yvo van Regteren Altena. Met vandaag alles over luxe extraatjes voor je hond, in een bijdrage van Hester van Dijk.

Elkaar afrekenen op feiten, dat doen politici graag. Dus in het debat over de winkeltijdenwet troeven SGP'er Elbert Dijkgraaf en D66'er Kees Verhoeven elkaar af met de juiste facts en figures. Pepijn van Dijk van The Fact Club komt er meer over vertellen. 


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen