Hemmen30 dec '12 23:47Aangepast op 31 dec '12 08:46

BNR Ruud Hendriks | IT-dienstverlening, De Snob van 200 en don't cry for me Argentina

Auteur: Thijs Baas

Jeannine Peek is directeur van Dell Nederland, dat we vooral kennen van de pc's en de laptops. Niet direct een grote groeimarkt, zou je zeggen.

Ruud Hendriks
Ruud Hendriks

Dat ziet Dell zelf ook. Reden om zich te profileren als IT-dienstverlener. Ruud Hendriks praat met haar over de toekomst van de pc en over hun veranderende rol.

Wat zijn de technologische trends van 2013? Lopen we volgend jaar met een Googlebril op onze neus? Gaan we eindelijk mobiel betalen? En worden smartphones juist groter of kleiner? We staan op de drempel van een nieuw jaar vol nieuwe ronden en nieuwe kansen. De laatste week van dit jaar bespreekt Ruud Hendiks met de smaakmakers van 2013 hun plannen voor het komende jaar… Met vandaag Ton Planken, communicatie-adviseur, mediatrainer en voormalig parlementair journalist.

BNR's huissnob Yvo van Regteren Altena is jarig! vandaag hoor je zijn tweehonderdste column! Een uitgelezen moment om eens uitgebreid in te gaan op de diepere betekenis van het wezen van.... De Snob. In een bijdrage van Hester van Dijk.

Duitsland, Italië, Malta én Oostenrijk. In al deze lidstaten gaat de bevolking volgend jaar naar de stembus voor een nieuw parlement. En dat heeft niet alleen gevolgen voor die landen zelf, maar voor heel Europa. Ruud Hendriks praat erover met Martin Visser van het FD, tot voor kort Europa-correspondent.

Sport
Het sportpanel bestaat vandaag uit Pim de Vos (sportrechtadvocaat en publicist), Kirsten van der Kolk (oud-olympisch roeier en eigenaar van Kolk Sport Inspirations) en Frank van den Wall Bake, onafhankelijk sport- en sponsoradviseur.

Argentinië
Argentinië wordt tegenwoordig in één adem genoemd met Bolivia, Venezuela en Ecuador. Het land ging in 2001 failliet en krabbelde daarna weer behoorlijk op. Maar nu maakt het land onder leiding van de linkse president Kirchner opnieuw een diepe crisis door. Marcel Haenen, voormalig correspondent in Buenos Aires voor NRC, duidt de economische situatie in het Zuid-Amerikaanse land.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Ruud Hendriks, van 9.30 tot 12.00.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen