Hemmen13 mei '16 16:49Aangepast op 20 mei '16 13:46

17 mei | Remy van Kesteren, Proud en Maurice de Hond

Auteur: Iwan Verrips

Harpist Remy van Kesteren over de Nederlandse Muziekprijs.

Proud
Wie een redelijk vermoeden kon hebben van het feit dat de prostituee slachtoffer is van mensenhandel moet veroordeeld worden. Dat willen de ChristenUnie, SP en de PvdA - de Tweede Kamer praat morgen over het voorstel. Te gast is Yvette Luhrs van Proud, de belangenvereniging van sekswerkers in Nederland.

WijSamenVoorElkaar
Europa staat een revolutie te wachten nu burgers zich niet meer gehoord voelen door de politiek. De oplossing? In ieder geval weg met het huidige politieke stelsel. Was getekend, opiniepeiler Maurice de Hond. Met de oprichting van een nieuw platform wil De Hond iets doen om chaos te voorkomen.

DoSocial Silverrally
Van brandweerauto’s tot oldtimers en van oude schoolbussen tot dikke leasebakken. Een bonte stoet van ruim 50 voertuigen scheurt komende donderdag langs de hotspots van Rotterdam. En aan boord van die wagens zitten 150 ouderen. Organisator van deze DoSocial Silverrally Rotterdam is Pim Pelser.

Journalistenpanel
Bert Huisjes, hoofdredacteur van WNL, Cees van der Laan, hoofdredacteur van Trouw en Ronald Ockhuysen, hoofdredacteur van Het Parool over de pop-up-redactie in Ede en het vernieuwde Algemeen Dagblad.

Remy van Kesteren
De harp is zijn instrument, maar hij kan geen Mozart meer zien.Remy van Kesteren krijgt 1 juni de hoogste Nederlandse prijs voor klassieke muziek: de Nederlandse Muziekprijs.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Roelof Hemmen, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen