Hemmen13 jun '16 17:19Aangepast op 14 jun '16 15:58

14 juni | Boulahrouz, Christie's en Bruce Springsteen

Auteur: Noud Broekhof

Het EK, de mentaliteit van het Nederlands elftal en het leven na een profcarrière: oud- international Khalid Boulahrouz is te gast.

Christie's
Na een carriere van bijna dertig jaar neemt hij afscheid als directeur van Christie's Amsterdam. Jop Ubbens wil voor zichzelf aan de slag. Wat gaat hij doen en hoe gaat het nu verder met Christie's?

Springsteen
Bruce Springsteen is in Nederland! Vanavond treedt hij op in Den Haag op het Malieveld met z'n E Street Band. Schrijver en popjournalist Leon Verdonschot is groot fan van de rockzanger, en is te gast.

Journalisten Panel
Frits van Exter (voorzitter van de Raad voor de Journalistiek), David Bremmer (AD) en Marco Knippen (Noordhollands Dagblad) over het nieuwe lekplatform Sportleaks, DENK zoekt een journalist en de doorbroken mediastilte rond Laura in Qatar.

Polen
Het aantal personen van Poolse herkomst dat zich inschrijft in Nederland is de afgelopen twintig jaar telkens gestegen; sinds 2000 is het aantal Polen ruim vervijfvoudigd. Zo blijkt uit cijfers van het CBS. We praten erover met Guido Keutgen, één van de initatiefnemers van de Poolse krant PoPolsku en Beate Bruggeman-Sekowska, Pools-Nederlands journalist en schrijver.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen