Hemmen7 jul '16 09:09Aangepast op 11 jul '16 12:06

7 juli | Kinderombudsman, NAVO-top en De Verleiders

Auteur: Martje Schoemaker

Minder onderzoek en vaker luisteren naar kinderen. Dat zijn de doelen van de nieuwe Kinderombudsman, Margrite Kalverboer.

Navo-top
Warschau maakt zich op voor een NAVO-top. We blikken erop vooruit met defensiespecialist Peter Wijninga.

Dare to be Grey
Een einde maken aan zwart-wit denken, dat is wat Utrechtse studenten willen bereiken met hun social media campagne Dare to be Grey. Ze hebben er de Facebook Global Digital Challenge mee gewonnen en zijn net terug uit Amerika.

Zomer burn-out
Bijna 1 op de 7 werknemers in ons land krijgt te maken met een burnout. De zomervakantie is het ideale moment om stoom af te blazen, te herstellen en weer op te laden. Ondernemer en ervaringsdeskundige Arko van Brakel wil het bedrijfsleven daarbij helpen.

De Verleiders
Theater als middel om de economie te veranderen. We praten erover met Paul Koster van de VEB, Hella Hueck van RTL en Tom de Ket van De Verleiders. Hebben de banken hun lesje inmiddels geleerd?

FIOD
De Financiele Opsporingsdienst faalt in de aanpak van fraude via belastingparadijzen, ofwel offshore-constructies. Tot die conclusie komt oud-FIOD rechercheur Jan van Koningsveld in het boek ‘In het donker vind je niets’.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen