Hemmen22 aug '16 12:00Aangepast op 22 aug '16 12:35

22 augustus | Ron Blaauw, Qatar en Mars

Auteur: Martje Schoemaker

Topkok Ron Blaauw exporteert zijn gastro-concept helemaal naar Micronesië in de Stille Oceaan. Ondertussen houdt zijn succes in Nederland maar niet op. Hij komt langs bij Roelof Hemmen.

Qatar
Het land van olie, het WK Voetbal in 2022 en Yvette van Eechoud. Drie jaar lang was ze ambassadeur in het kleine oliestaatje. Ze is net teruggekeerd naar Nederland.

Kayakken
Ruim 5000 kilometer in de Kajak richting Italië om geld op te halen voor Batten. Drie Amsterdamse jongens gaan dit doen.

Daten
Ben je de datingapps helemaal zat. Gaat speeddaten voor je veels te snel. Er komt een alternatief voor de gewraakte vrijdagavond dating night. Maurice de Jager is bedenker van FriDate.

Sportpanel
De Olympische Spelen, transfernieuws van Ajax en de Ronde van Spanje. Het sportpanel met Jaap Stalenburg (Helden Magazine), Rodrick de Munnik (Fiets) en Arthur van den Boogaard (auteur en sportjournalist).

Mensen op Mars
Joris van Casteren was gefascineerd door het project Mars One. Hij begon gesprekken te voeren met oprichters, kandidaten en wetenschappers. Hij schreef het boek Mensen Op Mars.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen