Sport27 nov '14 23:25Aangepast op 28 nov '14 06:08

PSV speelt Europa League-duel vrijdagmiddag uit

Auteur: ANP Nieuws

Het gestaakte duel tussen Estoril en PSV in de Europa League wordt vrijdag vanaf 17 uur uitgespeeld.

Beide clubs beginnen met een stand van 3-2 in het voordeel van de thuisformatie uit Portugal aan de tweede helft. Dat meldt de club uit Eindhoven via het eigen twitterkanaal.

PSV-Feyenoord
Het is nog onduidelijk of het competitieduel tussen PSV en Feyenoord zondag om 16.45 uur van start gaat. De KNVB beraadt zich nog over situatie die is ontstaan door het noodweer in de Portugese badplaats. Officieel moet er 48 uur tussen beide wedstrijden zitten. Dat zou betekenen dat de kraker in de eredivisie zondag niet om 16.45 uur kan beginnen.

"Het wordt zo wel heel kort dag'', zei algemeen directeur Toon Gerbrands donderdag na het gestaakte duel met Estoril in de Europa League voor de camera van RTL7.

Fair play
"Officieel moet er 48 uur tussen wedstrijden zitten'', weet Gerbrands. "Dat is fair play. We zouden zondag om 16.45 uur tegen Feyenoord moeten spelen. Dan is de voorbereiding wel heel kort voor ons. Maar we hebben natuurlijk ook met autoriteiten te maken'', doelde hij op de gemeente en politie van Eindhoven. "Vrijdagochtend regent nog hier in Estoril. Dus we kunnen pas vrijdagmiddag aan de tweede helft beginnen. Nu weten we niet eens of we vrijdagavond naar huis kunnen vliegen.''


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen