Sport29 okt '14 12:35Aangepast op 29 okt '14 13:10

Willems en Van Rhijn in voorselectie Oranje

Auteur: BNR Webredactie

Jetro Willems (PSV) en Ricardo van Rhijn (Ajax). Het zijn twee van de opvallende namen die deel uitmaken van de 26-koppige voorlopige selectie van het Nederlands Elftal, die bondscoach Guus Hiddink zojuist bekend heeft gemaakt.

Het gaat om de voorlopige selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterland tegen Mexico (12 november) en de ontmoeting in de EK-kwalificatie met Letland (16 november). Willems maakt de laatste weken een sterke indruk bij PSV.

De linksback kwam vorig jaar november voor het laatst in actie voor Oranje. Hij speelde een helft mee tijdens het vriendschappelijke duel met Japan (2-2). De voorlopige selectie van het Nederlands elftal telt 26 spelers. Hiddink maakt op vrijdag 7 november zijn definitieve keurkorps bekend.

Geen Janmaat en Lens
Opvallende afwezigen in de voorlopige selectie zijn Daryl Janmaat en Jeremain Lens. Janmaat ging in de fout bij de winnende treffer van Tsjechië (2-1). Hij was wegens een blessure niet inzetbaar tegen Kazachstan (3-1) en IJsland (0-2). Lens maakte in de laatste interlands een matige indruk.

Wel Depay en Vlaar
Vergeleken met de laatste interlands zijn Memphis Depay en Ron Vlaar ook weer van de partij. Zij hebben afgerekend met blessureleed. De weer fitte Rafael van der Vaart staat niet op de voorlopige lijst van Hiddink.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen