Sport30 jan '13 11:53Aangepast op 30 jan '13 17:21

Everton voert druk op FC Twente op

Auteur: BNR Webredactie

Everton eist dat FC Twente woensdagavond voor 20.45 uur reageert op het nieuwe voorstel over de transfer van Leroy Fer naar de club uit Liverpool.

De club gaat volgens de BBC op zoek naar een andere middenvelder als de formatie uit Enschede een aantal nieuwe voorwaarden niet accepteert.

Everton meldde maandag nog dat het met FC Twente een akkoord had bereikt over overgang van Fer. De club uit Liverpool wilde 10 miljoen euro voor de international betalen. De medische staf van de Engelse vereniging is er dinsdag tijdens de medische keuring achter gekomen dat de middenvelder in het begin van het seizoen geopereerd is aan zijn knie. Everton wil zich volgens de Engelse staatsomroep indekken tegen mogelijke chronische klachten.

Dan maar niet
FC Twente-voorzitter Joop Munsterman liet dinsdagavond al weten dat hij weinig ziet in de aanvullende voorwaarden van de Engelse werkgever van John Heitinga. "In de loop van de dag kwamen ze met allerlei aanvullende voorwaarden over de betalingstermijnen en ook de transfersom. Daar beginnen we niet aan. Dan maar niet", reageerde hij.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen